Corpuri de iluminat altfel decât în magazinele obișnuite


0723 270 111 - 
ORANGE

Daca gasiti un produs care nu are
pret, va rugam sa ne contactati!

Cosul de cumparaturi
www.rr-led.ro Corpuri de iluminat noi Lustre Aplice LUSTRE SI APLICE LED Veioze Lampi de birou Lampadare Lampi Exterior

Atentie, Cumparatori !

Reclamatiile dumneavoastra in legatura cu produsele comandate nu se vor lua in considerare dupa 48 de ore! Reclamatiile se fac telefonic la oricare dintre numerele de la CONTACT sau prin E-Mail la adresele de la aceeasi rubrica.

Conditii legale:

www.rr-corpuri-de-iluminat.ro functioneaza legal conform prevederilor legale ale Statului Roman

Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor".

Securitatea datelor personale:

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continind informatii referitoare la datele personale ale clientilor. Seria si numarul B.I./C.I. sunt necesare pentru facturare si vor fi folosite doar in acest scop.

Livrarea:

Livrarile se vor efectua prin curier rapid, Urgent Curier, Sprint Curier sau comandand telefonic va puteti selecta la alegerea dumneavoastra metoda de livrare.

Cumparatorul va trebui sa suporte cheltuielile de transport si ramburs, de regula, acestea sunt cuprinse intre 15 si 150 RON, depinzand de volumul coletului si greutatea acestuia (acestora).

0723 270 111 - Orange
comy_muresan@yahoo.com