Corpuri de iluminat altfel decât în magazinele obișnuite


0723 270 111 - 
ORANGE

Daca gasiti un produs care nu are
pret, va rugam sa ne contactati!

Cosul de cumparaturi
www.rr-led.ro Corpuri de iluminat noi Lustre Aplice LUSTRE SI APLICE LED Veioze Lampi de birou Lampadare Lampi Exterior

Lustre

Lustre corpuri de iluminatCorect alese, corpurile de iluminat pot aduce o foarte mare imbunatatire intregului spatiu in care va desfasurati activitatea. De aceea, magazinul nostru va ofera o gama diversificata de lustre inedite din care sa puteti alege orice lustra doriti si credeti ca se va putea integra in stilul preferat de dumneavoastra.

Lustre de cristal

Gama noastra deosebit de extinsa de lustre de cristal se preteaza gusturilor oricui doreste niste corpuri de iluminat care sa ofere o nota de stil si eleganta propriei locuinte.
Lustre Sticla

Lustre Sticla

Va punem la dispozitie o gama larga de lustre de sticla. Clasice sau moderne, aceste corpuri de iluminat ofera locuintei dumneavoastra un aer primitor si o ambianta placuta.
Lustre Rustice

Lustre Rustice

Va punem la dispozitie o gama variata de lustre rustice care se potrivesc amenajarii restaurantelor, cabanelor sau salilor de conferinte, dar si locuintelor care inca isi mai pastreaza designul original. Aceste corpuri de iluminat se preteaza mai mult incaperilor spatioase, decorate cu lemn sau culori naturale.
Lustre Tiffany

Lustre Tiffany

Lustrele Tiffany, ca si lampile Tiffany, folosesc o multitudine de culorii vii si sunt create din cele mai nobile materiale, prelucrate prin metoda clasica (cristale fasetate, sticla trasa manual, sticla colorata in masa), permitand cel mai inalt grad de complexitate al modelului.
Lustre aluminiu

Lustre aluminiu și inox

Corpuri de iluminat elegante, dar si moderne, aceste lustre din aluminiu ofera un aspect aparte incaperii dumneavoastra si se pliaza pe gusturile oricui intrucat sunt foarte practice si, create in culori neutre, se preteaza asortarii cu orice design.

Nu exista produse conform criteriilor selectate

0723 270 111 - Orange
comy_muresan@yahoo.com