Corpuri de iluminat altfel decât în magazinele obișnuite


0723 270 111 - 
ORANGE

Daca gasiti un produs care nu are
pret, va rugam sa ne contactati!

Cosul de cumparaturi
www.rr-led.ro Corpuri de iluminat noi Lustre Aplice LUSTRE SI APLICE LED Veioze Lampi de birou Lampadare Lampi Exterior

Lampi de birou

Lampile de birou au un rol practic in casa, ele trebuind sa lumineze anumite spatii intr-un mod mai discret sau, din contra, mai focalizat decat o lustra. Pentru ca decorul sa nu fie unul plictisitor si acelasi in fiecare casa, noi va oferim o gama larga de corpuri de iluminat dintre cele mai moderne, capabile sa satisfaca nevoile oricarei persoane. De asemenea, lampile de birou sunt foarte folosite si de acele persoane care-si petrec majoritatea timpului la munca, lipiti de masa de lucru, si de aceea au nevoie de un spatiu luminat si frumos decorat pentru a le stimula creativitatea si productivitatea.

Lampi de birou cu Sticla

Lampi de birou cu Sticla

Lampile de birou din sticla sunt corpuri de iluminat special create pentru a adauga un plus de culoare si modern spatiului in care va desfasurati activitatea. Gama oferita de noi este una indeajuns de larga astfel incat sa se poata plia pe nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra.
Lampi de birou Tiffany

Lampi de birou Tiffany

O categorie aparte de corpuri de iluminat o reprezinta lampile de birou Tiffany. Toata forta de culoare a unui vitraliu este transferata acestor lampi de interior. Acestea au o inclinatie mai artistica deoarece sunt executate din bucati mici de sticla ordonate pe un numar infinit de planuri care transfera caldura lor cu stil si eleganta.

Nu exista produse conform criteriilor selectate

0723 270 111 - Orange
comy_muresan@yahoo.com