Corpuri de iluminat altfel decât în magazinele obișnuite


0723 270 111 - 
ORANGE

Daca gasiti un produs care nu are
pret, va rugam sa ne contactati!

Cosul de cumparaturi
www.rr-led.ro Corpuri de iluminat noi Lustre Aplice LUSTRE SI APLICE LED Veioze Lampi de birou Lampadare Lampi Exterior

Aplice

In aceasta pagina gasiti o gama variata de aplice moderne care au rolul de a crea o atmosfera relaxanta, propice spatiului dumneavoastra de odihna. Amenajarile moderne au inclus ca instrument principal in decorarea interioarelor iluminatul diferentiat. Cu alte cuvinte, tot mai des se opteaza pentru amplasarea unui numar suficient de corpuri de iluminat care trebuie sa fie adecvate fiecarui spatiu in parte.

Aplice Rustice

Aplice Rustice

Aplicele rustice sunt corpuri de iluminat dintre cele mai clasice, folosite de obicei in spatii decorate in stil traditional sau in spatii mai extinse ca dimensiuni cum ar fi salile de conferinte, salile de spectacole, restaurantele.
Aplice Sticla

Aplice Sticla

Va oferim aplice de sticla potrivite pentru decorarea oricarei locuinte. Veti obtine o atmosfera calda si primitoare folosind aceste aplice. Sticla din care sunt confectionate aceste corpuri de iluminat este colorata in nuante placute, usor de asortat oricarui interior.

Aplice Cristal

Aplicele de cristal sunt cele mai spectaculoase corpuri de iluminat - se potrivesc decorarii de spatii luxoase, cu tavan inalt si decoratiuni interioare bogate. Optati pentru aplice cu cristale daca doriti sa obtineti un efect de stralucire.
Aplice Tiffany

Aplice Tiffany

Aplicele Tiffany se fac remarcate tocmai prin designul spectaculos al fiecareia dintre ele si prin utilizarea celor mai nobile materiale prelucrate prin metoda clasica (cristale fasetate, sticla trasa manual, sticla colorata in masa). Corpuri de iluminat cu design complex, aplicele Tiffany se potrivesc interioarelor vesele, retro, chic.

Nu exista produse conform criteriilor selectate

0723 270 111 - Orange
comy_muresan@yahoo.com